Themadagen en Groepsprocessen

  • Circle wise: één- of meerdaagse workshops waarbij we de ander als spiegel gebruiken en terugvallen op de wijsheid van de cirkel. We creëren een safe space waarin we ontmoet, gezien, gehoord en gevoeld kunnen worden. Een plek waar we aangemoedigd worden om in onze eigenheid te stappen, ons te verbinden met onszelf en elkaar. Je oefent om jezelf te observeren, en ruimte te bieden aan dat wat zich aandient. Naast de wetmatigheden van groepsdynamica, bevat de methodiek elementen van lichaamswerk, systemisch werk, focussing en vloerwerk.
  • Couple wise: Specifieke workshops gericht op partnerrelaties gebaseerd op cirkelwerk. Toegankelijk voor iedereen die in een relatie zit of er open voor staat. We reiken een krachtige mix aan van ervaringsgerichte tools en belichaamde technieken gericht op conflicthantering, verdieping van de intimiteit en verbindende communicatie. We werken praktisch en belichaamd, maar niet tantrisch of naakt. Deze ongedwongen exploratie laat elk individu in zijn/haar eigenwaarde en gebeurt in respect en veiligheid.

Retreats en reizen

Bron van wel-zijn: Een heerlijke retreate in het Marokkaanse kuststadje Essaouira van 15 tot 21 augustus, in co-creatie met Linde Vloeberghs en Inner Track.

In deze retreate staan zachtheid en puurheid centraal. We onthechten van dagelijkse drukte en leggen beschermlagen af, om zo dichter bij onze ware kern te komen. Het is een letterlijk vervellen, zuiveren, ontgiften. We nodigen onze diepe kracht en helderheid uit om aan de oppervlakte te komen. Je keert lichter terug, met meer bewegingsvrijheid en helderheid, glanzend in jouw hernieuwde vel.

Alles is die week afgestemd op ontspanning en herbronning. We kijken in alle rust naar hetgeen zich aandient in het moment. Dat kan onder de vorm van dagelijkse cirkels en/of individuele gesprekken met één van de coaches zijn. We voorzien feel good activiteiten zoals een dagelijks streepje yoga, twee wandel-dagtochten, een traditioneel hamam bezoek, een Marokkaanse kookworkshop, en een traditionele muziekavond. Een massage met bio-arganolie is eveneens inbegrepen.

Er is voldoende vrije tijd en ruimte waarbinnen je kan lezen, schrijven, luieren, het stadje ontdekken, keuvelen. We verblijven 6 nachten in een prachtige traditionele riad, gelegen tussen het mooie strand en de gezellige medina van Essaouira. We worden culinair verwend door een Marokkaanse kokkin, die enkel gebruik maakt van verse, lokale seizoensproducten. Er wordt een royaal ontbijt en uitgebreid diner geserveerd, geen lunch, die gebruik je vrij elders. Naast de gezellige salons, het dakterras, en de patio's, is er ook een wellnessruimte met mogelijkheid tot het bijboeken van een extra hamam en heerlijke massages.

De heerlijke omgeving en het mooie huis zijn een continue uitnodiging tot een dieper landen in jezelf.

Prijs (exclusief vlucht): 1525€ in single room, 1405€ in double. 50€ ‘bring-a-friend’ korting mogelijk.


Voor meer info kan je mailen. Inschrijven kan via de agenda of klantenzone.