BODYWISE is een plek voor yoga en beweging. De groepslessen, workshops en individuele trajecten beogen een bezield lijf en belichaamde wijsheid. De betrachting is om dieper in onze body te zakken, het te verkennen en te begrijpen, er plezier aan te beleven en erin te kunnen ontspannen. En onszelf daarvoor de ruimte en de tijd te gunnen.

Bij Tibetaanse yoga, deep stretch, yogawise en romping vormt de beweging de basis. In yin yoga en mindfulness is het net het vertragen en stilvallen dat voor verdieping zorgt.

De workshops en individuele sessies dienen om een stapje verder te gaan en te neuzen in de onderliggende lagen met systemisch werk, lichaamswerk, groepsdynamieken en bevraging.


Ik, Betty Jeuris

Hres-9734.jpg
 

Ooit begon mijn traject aan de buitenkant van de mens met grooming en styling. Om doorheen de jaren steeds meer te ‘zakken’ in mijn lichaam via beweging, gymnastiek, krijgskunsten, dans, aerobics en tenslotte yoga. Dit alles heeft bijgedragen aan mijn grote passie voor bewuste beweging. Een dieper begrijpen van het fysieke lichaam door het volgen van heel veel workshops, lessen, opleidingen, retraites, lezingen, seminaries en trajecten, heeft mijn enthousiasme nog versterkt.

Sinds 2010 ben ik Tibetaans yogadocent, mindfulness- en yin yoga teacher. Vanaf 2012 groeide mijn interesse in cirkel- en groepsdynamieken en sindsdien verdiep ik me intensief in het veld dat ontstaat wanneer een groep mensen bewust in beweging komt. Deze skill kreeg vorm via diverse opleidingen waarbij het omzetten van je verhaal in een belichaamd proces, centraal staat. Uit alles hierboven is mijn eigen blend ontstaan. Ik heb me vooral verdiept in het tolken tussen lichaam en brein, in het omzetten van een 'story' naar een nieuwe ervaring. Dit exploratie-werk bied ik aan via groepslessen, workshops, retreats en reizen.

Mijn stijl is direct met een streep humor, soms confronterend, altijd betrokken.


Policy

Voor de groepslessen kan je reserveren via de agenda of ‘credits’ kopen, beide systemen werken via het online-aanmeld- en betaalsysteem.

Credits geven je de vrijheid om aan - en af te melden, binnen de geldigheidsduur van jouw aankoop. Tien credits zijn 11 weken geldig, 20 credits 22 weken. Ze vrij inzetbaar voor lessen naar keuze én het grote voordeel is dat je je kan afmelden tot 2 uur op voorhand zonder je credit te verliezen. Alle groepslessen duren 75 minuten en kosten één credit, twv 12€. Eens de periode van geldigheid verlopen is, zijn je credits op geen enkele manier overdraagbaar of terugbetaalbaar.

Je kan je ook telkens inschrijven voor één of meerdere lessen via ‘RESERVEER’ in de agenda, zonder via de klantenzone te gaan, deze lessen zijn niet meer te verzetten of annuleren. Het voordeel hier is dat je je investering kan beperken. De kostprijs van een les is net zoals bij het credits-systeem, 12€.

We staan maximaal 12 personen toe per les. Poefs, matjes, plaids, kussens en bolsters zijn voorzien. Je brengt enkel een handdoek mee. Een maxi-les kan je zelf creëren door 2 groepslessen aan elkaar te koppelen. Ze zijn zo gepland dat er telkens een zachte sessie op een pittigere les volgt.

De workshops er retreats werken niet met credits, je boekt en betaalt online. Je kan kosteloos annuleren tot 10 dagen voor de startdatum. Binnen de 10 dagen is er geen terugbetaling en kan het krediet niet overgedragen worden naar ander event.

Voor het inboeken van individuele sessies kijk je naar de beschikbaarheid in de agenda of doe je een aanvraag per mail. Afmelden kan gratis tot 24u op voorhand, daarna wordt de sessie aangerekend.