Energiek!

  • Tibetaanse yoga: een eeuwenoude bewegingsleer die het zelfhelend vermogen van het lichaam aanspreekt. Deze zeer toegankelijke yogavorm werkt op het skelet, de spieren, de organen en de energiebanen.
  • Yogawise: een mix van diverse stijlen, waarbij elke les rond een thema werkt. Verwacht zowel poses als sequenties, soms strak, soms in flow, spanning opbouwen en vervolgens vrijlaten. Laat je telkens weer verrassen!
  • Deep stretch: het aandachtig opzoeken van de grenzen in onze spieren en bindweefsel waarbij we met de ademhaling ontspanning en ruimte uitnodigen daar waar rigiditeit is.
  • Romping: een fysieke conversatie voorbij woorden. Speels ravotten, nieuwsgierig aftasten, elkaar ontmoeten op de mat. Dat kan gaan van subtiel raken of tot volgen van elkaars bewegingen, leunen tegen je partner, rollen op de grond. Allemaal zonder vaste vorm.

Vertragend…

  • Yin yoga: overgave aan de zwaartekracht. In deze trage vorm van yoga wordt elke houding 3 tot 5 minuten aangehouden, ondersteund met props, kussens en bolsters, met een zeer diepe uitwerking op het bindweefsel en de meridianen. Impactvol, maar zeer toegankelijk.
  • Mindfulness: observatie van verschillende delen in onszelf vanuit een meditatieve houding of trage aandachtige beweging.

Creëer een maxi-class door 2 lessen na elkaar te boeken. Bij de programmatie wordt er rekening mee gehouden dat opeenvolgende lessen sterk verschillen in intensiteit en methodiek, zodat je een brede ervaring krijgt in anderhalf uur tijd!

Alle lessen zijn toegankelijk voor zowel geoefende als beginnende bewegers. Jij bepaalt immers zelf hoe diep je in een oefening gaat en hoe lang je erin blijft. Ik geef steeds aanpassingen en variaties, zodat je ook in geval van letsels, klachten, revalidatie of andere ongemakken de lessen kan mee volgen.